VAIHTO JA PALAUTUS

PALAUTTAMINEN

Etäkaupassa kuluttaja-asiakkaalla on 14 vuorokauden maksuton peruuttamisoikeus, joka koskee myös virheettömiä tuotteita. Verkkokaupan asiakkailla on 14 vrk peruuttamisoikeus avaamattomille, kokeilemattomille tuotteille. 14 vrk peruutusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa tuotteen, lähetä siitä ilmoitus osoitteeseen: info@epuntari.fi

Asiakkaan tulee välittömästi tilauksen vastaanottamisen jälkeen tai viimeistään 7 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta tarkistaa tilauksen kunto ja tilatut tuotteet. Palauta myös viallinen tai virheellinen tuote palautusohjeiden mukaisesti.

Ennen mahdollista palautusta, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse info@epuntari.fi lisätietojen ja ohjeiden saamiseksi.

KULJETUKSESSA VAHINGOITTUNEET TUOTTEET

Mikäli havaitset vastaanotettuasi tilauksen tuotteen vahingoittuneen kuljetuksen aikana – ota mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme info@epuntari.fi

HYVITYKSET

Hyvitys asiakaspalautuksesta suoritetaan ensisijaisesti sillä maksutavalla millä tilaus on alunperin maksettu. Hyvitys suoritetaan 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme kirjanneet asiakaspalautuksen saapuneeksi.

Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä. Mikäli et ole saanut kuittausta 14 vuorokauden sisällä palautuksen lähettämisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.