VERKKOKAUPPA (epuntari.fi)

TOIMITUSEHDOT

Valittavanasi on Suomessa toimivat Postin noutopisteet ja kotiinkuljetus. Toimitukset hoitaa Posti. Tulossa toimitukset kaikkiin EU maihin.

SAATAVUUS JA TOIMITUSAIKA

Tilaus käsitellään ja lähetetään yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa. (Huom! yleiset juhlapäivät kuten joulu tai pääsiäinen voivat vaikuttaa toimitusaikaan). Joissakin tapauksissa tilattu tuote voi olla loppunut varastostamme, joka voi johtua virheestä varastosaldossamme. Tuotteen ollessa loppu, ilmoitamme siitä vastaanottajalle sähköpostitse. Puuttuva tuote hyvitetään tai toimitetaan myöhemmin. Verkkokauppa ei vastaa verkkokaupasta riippumattomista viivästyksistä toimituksissa. Toimituksen viivästyessä yli 7 arkipäivää tilauksen maksuhetkestä, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Verkkokauppa pidättää oikeuden toimitustavan muutokseen.

TOIMITUSTAVAT

Postipaketti: Postipaketti toimitetaan toimitusosoitetta lähimpänä olevaan Postin toimipaikkaan / Postin toimipisteeseen. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa vastaanottajan matkapuhelinnumero, johon lähetetään ilmoitus kun paketti on noudettavissa. Posti säilyttää lähetyksiä saapumisviikon jälkeen kaksi viikkoa, tämän jälkeen noutomaton lähetys palautetaan lähettäjälle. Postin sivuilta löytyvät Postin toimipisteet ja niiden aukioloajat.

Postin palvelunumero yksityishenkilöille on 0200 71000 ja sähköposti asiakaspalvelu@posti.fi

Kotiinkuljetus: Tilaus voidaan toimittaa myös perille asti asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen (kotiinkuljetus). Kotiinkuljetus koskee vain osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys. Kotiinkuljetuksen yhteydessä tilauksen tiedoissa tulee ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero, johon Posti ottaa yhteyttä ajan sopimiseksi. Kotiinkuljetus toimii arkisin, suurimmissa kaupungeissa jakelu myös iltaisin klo 21 asti.

Postin pakettiautomaatti: Tilaus toimitetaan Postin pakettiautomaattiin, josta se on noudettavissa, kun saapumisilmoitus on toimitettu vastaanottajalle. Huomioithan, että saapumisilmoitus lähetetään ainoastaan tekstiviestitse, joten varmista puhelinnumerosi oikeellisuus. Toimituksen maksimipaino on 35 kg ja enimmäismitat ovat 60x60x35 cm. HUOM! Automaattitoimitukset tulee noutaa seitsemän (7) päivän kuluessa! Tämän jälkeen noutomaton lähetys palautetaan lähettäjälle.

Mikäli pakettiautomaatin kaikki lokerot ovat toimitushetkellä täynnä, toimitetaan paketti automaattia lähimpänä olevaan Postin toimipisteeseen. Lähetykset voidaan palauttaa Postin eri noutopisteisiin kuten muutkin paketit.

NOUTO POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Viestissä on kerrottu PIN-koodi, jonka syöttämällä saat paketin noudettua automaatista. Toimitusaika paketille varastoltamme lähdettyä on 1-2 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2-3 arkipäivää. Lähetystä säilytetään automaatissa 7 vuorokautta.

Postin asiakaspalvelu:

Puhelin: 0100 85933 (ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-18)

Sähköposti: smartpost@posti.fi

Lähetyksen seuranta netissä

ULKOMAANTOIMITUS

Tilaus toimitetaan postipakettina. Riippuen kohdemaan Postin käytännöistä lähetys toimitetaan kotiin tai lähimpään postitoimipaikkaan.

Toimitusaika on tavallisesti 3-7 arkipäivää siitä kun paketti on lähetetty.

Norjaan, Sveitsiin, Ahvenanmaalle, Kanariansaarille ja muihin EU:n arvonlisäveroalueen ulkopuolisille alueille emme valitettavasti toimita lähetyksiä. EU-maat voit tarkistaa tästä.

Postin asiakaspalvelu:

Puhelin: 0200 71000 (ma-pe 8-18)

Sähköposti: asiakaspalvelu@posti.fi

Lähetysten seuranta netissä

PAKKAUS- JA TOIMITUSKULUT

Tuotteen pakkaus- ja toimituskulut maksetaan tilauksen maksamisen yhteydessä. Pakkaus- ja toimituskulut voivat muuttua kampanjoista riippuen.

Pakkaus- ja toimituskulut ovat toimitustavan mukaan normaalisti:

Postipaketti : 5,90 €/paketti

Kotiinkuljetus: 10,90 €/paketti

Yli 99 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua Suomeen.

Toimituskulut EU-maihin ovat 18,95 euroa tilausmäärästä riippumatta.

Norjaan, Sveitsiin, Ahvenanmaalle, Kanariansaarille ja muihin EU:n arvonlisäveroalueen ulkopuolisille alueille emme valitettavasti toimita lähetyksiä.

TILAAMINEN

Kaikki verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulu ilmoitetaan ostoskorisivulla. Tilauksen maksettava summa määräytyy tilaushetken hintojen mukaan. Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Verkkokauppa ei takaa, että sivuilla näytettäviä tuotteita on saatavilla. Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei saa jälleenmyydä.

Onnistuneen tilauksen päättää tilausvahvistus, joka lähetetään automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Erillistä takuukuittia ei toimiteta. Tilausvahvistuksesta voi myös myöhemmin tarkistaa tilauksen tiedot. Kun tilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi, eikä tilausta voi enää muuttaa.

Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta. Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen myös selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Ostamalla verkkokaupasta tilaaja hyväksyy, että verkkokauppa lähettää tilaajalle kirjepostia, sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa.