Epuntari Oy

Yritys on perustettu rakkaudesta käsillä tekemiseen, muotoiluun ja suunnitteluun.


Toiminnan lähtökohtana on Suomalainen suunnittelu ja tuotteiden laadukkuus sekä kestävyys. Sen lisäksi, että haluan työllistää itseni, toivon, että löydän kumppaneita, ketkä haluavat tukea Suomalaista muotoilua ja tuotantoa. Tällä hetkellä kaikki tuotteet on sekä suunniteltu, että tuotettu Suomessa.


Jälleenmyyntiverkosto on rakentumassa, otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssani :)


Vinkkaa minulle, missä haluaisit nähdä tai ostaa tuotteitani :)

Eveliina Puntari

Olen Eveliina, neljän ihanan lapsen äiti ja onnellinen vaimo. Synnyin Lapissa vuonna 1980. Kutsun itseäni edelleen "Lapin tytöksi", vaikka omat tytötkin ovat jo aika isoja, eikä Lapissa ole tullut lomailtua moneen vuoteen. Olen kuitenkin sitä mieltä, ettei lappilaisuus poistu minusta ikinä, asun sitten missä päin maailmaa tahansa :)


Nykyään asun Espoossa mieheni ja lastemme kanssa uudehkossa kivitalossa, jonka sisustaminen on osa arkeamme ja aina jostain keskeneräinen, sisältä ja ulkoa. Olen kiireinen monella saralla ja onnellinen siitä. Saan tehdä työtä, jossa sydämeni on täysillä mukana ja uusien asioiden oppiminen ja oivaltaminen on jokapäiväistä ”herkkua”.


Toivon, että saan sinulle rauhallisen ja mukavan olon vieraillessasi tällä sivustolla. Käyttäessäsi tai nähdessäsi malliston tuotteita, toivon, että saan hymyn kasvoillesi edes hetkeksi :)


Mikään ei piristä minua niin paljon kuin tuntemattomien kohtaaminen ja hymy :) se jos jokin on ihan ilmaista.


Hymyillään kun tavataan!